Coronavirus

13 maart 2022

Even een update. Wij zijn alweer volop de schade van de corona aan het inhalen. Alle locaties zijn weer open waar wij de cursussen verzorgen of er zijn locaties aangepast. Maar het belangrijkste is, dat het allemaal weer mag en kan.

Heb je je nog niet aangemeld voor de cursus, maar wil je dat wel graag doen? Meld je je gerust aan voor de cursus van jouw voorkeur; wij houden je op de hoogte! Aanmelden kan hier.

1 januari 2022
Goed nieuws!  Eerste Hulp aan Kids is weer van start gegaan met het geven van de cursus Eerste Hulp aan Kids. We hebben natuurlijk wel cursuslocaties nodig en zijn nu aan het inventariseren of deze ook binnenkort weer hun deuren openen. Heb je je al ingeschreven voor een cursus, dan word je door ons op de hoogte gehouden of de cursus doorgaat of dat deze verzet moet worden. We doen ons uiterste best om dit z.s.m. aan jullie te laten weten. Heb je al eerder vragen, stel ze dan gerust.

Tijdens de cursusavonden worden nauwgezet de richtlijnen van het RIVM en Het Oranje Kruis gevolgd. Zo ben je verzekerd van een veilige omgeving en van veilig handelen tijdens de oefeningen.

Heb je je nog niet aangemeld voor de cursus, maar wil je dat wel graag doen? Meld je je gerust aan voor de cursus van jouw voorkeur; wij houden je op de hoogte! Aanmelden kan hier.


20 maart 2020

Eerste Hulp aan Kids houdt de ontwikkelingen omtrent COVID-19 (Coronavirus) scherp in de gaten. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat alle cursussen en herhalingslessen die voor 1 juni 2020 van start zouden gaan verzet zijn naar een later moment. De nieuwe data voor de cursussen vind je hier.

Alle cursusdata zijn onder voorbehoud. Meld je gerust aan voor de cursus; mochten de maatregelen verlengd worden, dan zal de cursus verzet worden naar een later moment. Ben je dan niet in de gelegenheid om mee te doen, dan wordt jouw aanmelding kosteloos geannuleerd.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan gerust.

Aanmelden voor de cursus Eerste Hulp aan Kids.

Comments are closed.