Instructeurs gezocht

GEZOCHT | INSTRUCTEUR EERSTE HULP AAN KINDEREN


Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar instructeurs die zelfstandig de cursus Eerste Hulp aan Kinderen kunnen geven. De cursus moet voldoen aan de eindtermen van het Oranje Kruis.

Wat zijn de werkzaamheden?
In een dag of twee avonden breng je de cursisten alle basisaspecten van het geven van Eerste Hulp aan kinderen op een externe locatie bij jou in de regio. De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis waarbij theorie en praktijk elkaar afwisselen. Het aantal cursussen per jaar is in overleg. Daarnaast verzorg je de herhalingslessen Eerste Hulp aan kinderen.

Wat verwachten wij van je?
› Je bent zzp-er en hebt aantoonbare werkervaring als instructeur;
› Je bent in het bezit van het certificaat ‘Instructeur Eerste Hulp aan kinderen’ met aantekening PBLS/AED erkend door de NRR;
› Je bent in het bezit van een goed verzorgde, complete presentatie van de lesstof, een laptop en beamer;
› Je hebt eigen cursusmateriaal, waaronder minimaal 2 oefenpoppen (kind en baby), minstens 1 AED en oefenverbandsets voor de cursisten.
› Je hebt een gastvrije, representatieve houding en hebt goede communicatieve eigenschappen;

Wat bieden wij je?
› Je wordt opgenomen in een poule van instructeurs;
› Incompany cursussen en/of cursussen georganiseerd door Eerste Hulp aan Kids;
› Vergoeding per uur, kilometervergoeding en een vergoeding van de materiaalkosten.

Reageren?
Voldoe je aan de eisen en ben jij daarnaast een energieke, flexibele persoonlijkheid? Werk jij met passie en streef jij er altijd naar om op een leuke manier de cursisten te enthousiasmeren? En ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan ontvangen wij van jou graag een korte motivatie met cv. Deze mag gestuurd worden naar info@eerstehulpaankids.nl o.v.v. ‘vacature’.

Voor meer informatie graag mailen naar info@eerstehulpaankids.nl t.a.v. Monique van Det.

Comments are closed.