Kosten

De kosten van de cursus ‘Eerste Hulp aan Kids’ – EHBO aan kinderen bedragen € 99,- per persoon incl 21% btw. Hiervoor krijg je:

›  twee lesavonden onder leiding van een ervaren Oranje Kruis-instructeur;
›  koffie en thee;
›  een bewijs van deelname (digitaal).

Certificaat van Het Oranje Kruis
Wil je na afloop van de cursus een certificaat ontvangen van Het Oranje Kruis? Hiervoor betaal je dan € 25,- extra. Het certificaat (digitaal) wordt binnen vier weken na de laatste cursusdag per mail toegestuurd.

Boek ‘Eerste Hulp aan kinderen’ van Het Oranje Kruis
Na afloop van de cursus ontvang je digitaal een samenvatting van alles wat je geleerd hebt tijdens de cursus. Wil je liever een boek als naslag? Deze kan je voor € 29,95 bestellen bij Het Oranje Kruis.

Vergoeding door zorgverzekeraar
Veel zorgverzekeraars vergoeden de cursus ‘Eerste Hulp aan Kids’, soms wel tot 100% van de kosten. Kijk jouw zorgpolis na of informeer bij je zorgverzekeraar of zij de cursus vergoeden.

Betalen
Je ontvangt een factuur voor aanvang van de cursus. Deze factuur heb je, soms samen met het certificaat ‘EHBO aan kinderen’, nodig voor declaratie bij je zorgverzekeraar.

Afwezig

Je kan je tot 48 uur voor de cursus of herhalingsles afmelden. Bij het niet tijdig afmelden, zijn wij genoodzaakt de volledige factuur in rekening te brengen.

Comments are closed.