Over Eerste Hulp aan Kids

Op 4 september 2020 is Eerste Hulp aan Kids overgenomen door Martina ten Dolle van Opleidingsinstituut Ten Dolle. 

***

‘Eerste Hulp aan Kids’ is een initiatief van Monique van Det. In april 2013 heeft zij zelf een cursus EHBO aan kinderen gevolgd waardoor het idee voor ‘Eerste Hulp aan Kids’ is ontstaan:

Sinds 2013, toen Monique van Det haar Opleidingsinstituut “Eerste Hulp aan Kids” heeft opgezet, heb ik de cursussen voor haar verzorgd. Daardoor is er een vriendschap ontstaan. Op 4 september 2020 heb ik “Eerste Hulp aan Kids” van Monique overgenomen. Dit was voor mij heel prettig, omdat ik alle cursisten al kende en op dezelfde voet door kan gaan. Monique wilde een nieuwe uitdaging aangaan en daarom deze overname.

Sinds 2004 heb ik al Opleidingsinstituut ten Dolle, voor BHV, EHBO en andere hulpverlenings- opleidingen, en nu dus ook “Eerste Hulp aan Kids”. 

Met heel veel plezier en passie verzorg ik de cursus, bij jou op locatie of bij mij op een locatie. 

De cursus wordt veelal (voor een groot deel) door de zorgverzekeraar vergoed. De enige investering is dus tijd en meestal een paar tientjes. Dit is jouw kind toch absoluut waard?

Ik hoop je van harte te zien tijdens één van de cursusavonden. Wordt er bij jou in de omgeving nog geen cursus gegeven? Laat het mij weten en ik ga kijken of ik er één kan organiseren.

Hopelijk tot ziens!

Martina ten Dolle

Comments are closed.